Rebelation @ U Nata-Uničov pá 11.6.2010
4 posters
Rebellions :: Rebellions :: Akce
Strana 1 z 1
Rebelation @ U Nata-Uničov pá 11.6.2010
V pátek 11.06.2010 proběhne v Uničově U Nata putovní dnb party Rebelation. Zahraje kompletní Rebellions crew. Přijdte si zapařit na drumandbass všemožných podob, Rebellions crew vás srdečně zve!
Specialita: Tento večer je zároveň pojat jako Warm up na Rebellions open air 2010!
DJ´s:
Jamauba
Tuffghan.di
Czenda
Waran
Cubana
vstup: 50,-
start: 20h
Specialita: Tento večer je zároveň pojat jako Warm up na Rebellions open air 2010!
DJ´s:
Jamauba
Tuffghan.di
Czenda
Waran
Cubana
vstup: 50,-
start: 20h
Czenda- Rebel
- Poeet p?íspivku : 973
Registration date : 14. 06. 08
Re: Rebelation @ U Nata-Uničov pá 11.6.2010
Zesilovač už mám půjčenej od Tomaše, takže teď zbývá line up a všechno tam propojit ať to hraje. Berem aparát jen z Uničova a jako odposlech snad poslouží tamější zvuk. Luboše jsem se dnes ptal jestli nám to veme a říkal, že by to šlo v týdnu mu volám.
Czenda- Rebel
pánové, budu do půl desáté v práci a pak se teprve vydám autem do uničova, takže dřív jak v 11 tam nebudu...
tuffghan di- Rebel
- Poeet p?íspivku : 127
Registration date : 09. 06. 08
Stans neva to teprve přijdou lidi, venku je pěkně a teplo a já taky nevím do kdy budu v práci, Luboš taky dorazí z práce o pul 8 říkal. Začátek se počítejte posune tak o hodinu minimálně!
Czenda- Rebel
Už kvuli očekávanému zpoždění kdy lidi dorazí (venku teplo a krásně) bych nehrotil žádnej line up. Jistě si chce každej z nás dát alespoň pár desek pro lidi a ne prazdnej parket. Ale to je jen můj názor, když se sem neozvete beru domluvu až na místě. Jako v Rebellions bez hostů se jistě nák rozumně domluvíme
Czenda- Rebel
hlavně na to nekoukejte jako jednu z neúspěchů naopak i na místo kam se bál vkročit člověk se vydalo tak skvělých lidí a to že sme museli řešit naši státní podporu je už trošku kýčovitá záležitost ,která mě neodradí 'open air bude¨ akce století whoaa
cubana- Rebel
- Poeet p?íspivku : 211
Registration date : 17. 07. 08
Rozhodně to nebereme jako neuspěch někdy se říká v nejlepším skončit. Díky všem co nás podpořili! Specialní poděkování patří Maru Pechalovi! A open air bude teda akce s velkým A
Czenda- Rebel
Rebellions :: Rebellions :: Akce
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: