Nové fórum 2008
+6
Czenda
tuffghan di
gully
Elishka
marihushka
Jamauba
10 posters
Rebellions :: Technika :: Web
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Rebellions forum 2008
Re: Nové fórum 2008
ahoj, děkuji všem, co se už přihlásili a vítám vás v novém fóru.. to hodnocení je možná předčasné, určitě se ještě bude několik věcí ladit..
já se tady zatím těžce nevyznám..
marihushka- VIP člen
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 09. 06. 08
prosím tě. to možná proto, že tady pořádně ještě nic není to se určitě změní.. ještě na několika věcech mám v plánu zapracovat. zatím si pořádně v nastavení vytuň svůj profil podívej se třeba na mě, jakej už mám pěknej obrázek
Taky mi bude chvilku travat než se v tom zorientuju! Ale jinak to vypadá moooc dobře
Elishka- Rebel
- Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 12. 06. 08
tak sem se teda vytunila
marihushka- VIP člen
- Poeet p?íspivku : 18
je to pekny merinko. jeste ze te mame......jby...
tuffghan di- Rebel
- Poeet p?íspivku : 127
marihushka napsal:tak sem se teda vytunila
Jako by sis z oka vypadla!
Elishka- Rebel
Taky sem už tady......je to tu moc pěkný.
Czenda- Rebel
- Poeet p?íspivku : 973
Registration date : 14. 06. 08
bude to asi nejake fantasmagoricke spiknuti...
tuffghan di- Rebel
Už aby bylo jen jedno forum prohlížet dvě zaras je nářez!
Elishka- Rebel
ja to porad zvladam pokud jde o me, tamto bych hned zrusil, ale uz tam mame rozebrany ten open air, takze by to bylo spis k horsimu. doufam, ze se sem prehlasi vic lidi a hlavne ze se vic zapoji do diskuzi
Jo přesně tak Měřa! Taky doufám, že se tomu novýmu foru budou lidi víc věnovat.
Czenda- Rebel
- Poeet p?íspivku : 973
Registration date : 14. 06. 08
big up Jamauba
Jen mala vytka - forum mi přijde velice špatně čitelné. Abych upřesnil - text v příspěvcích je podobné barvy jako pozadí + přispěvek obsahujici jednu vetu je v rozlišeni 1024*768 velky 1/4 okna prohližeče. Vzhledem k velikosti jednoho přispevku je pismo zbytečně malé a špatně čitelné. jestli je to moje chyba a mužu si přepnout ski, tak me na to prosim upozornete...
Jen mala vytka - forum mi přijde velice špatně čitelné. Abych upřesnil - text v příspěvcích je podobné barvy jako pozadí + přispěvek obsahujici jednu vetu je v rozlišeni 1024*768 velky 1/4 okna prohližeče. Vzhledem k velikosti jednoho přispevku je pismo zbytečně malé a špatně čitelné. jestli je to moje chyba a mužu si přepnout ski, tak me na to prosim upozornete...
Ixtremist- VIP člen
- Poeet p?íspivku : 54
Registration date : 10. 06. 08
Osobne, se mi novy forum libi, je fakt, ze poprvy jsem v tom trochu hledal co a jak, ale je to jen sila zvyku...
Daffy- VIP člen
- Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 10. 06. 08
Jestli do toho muzu taky kecat, chtelo by to upravit css. Hlavne co se tyka textu. Ten se mi zda docela velky. Vzhledem k tomu, ze tohle forum neni primarne urceno pro duchodce, myslim, ze mensi (a mozna i jiny) font bude pusobit kompaktnejsim dojmem a nasmeruje dalsi upravy designu toho fora.
husty... no ja na zaklade dvou pripominek, ze je pismo male (velikost 10) jej zmenil na soucasnych 12. tak ted nevim, jestli dat kompromisnich 11gully napsal:Jestli do toho muzu taky kecat, chtelo by to upravit css. Hlavne co se tyka textu. Ten se mi zda docela velky. Vzhledem k tomu, ze tohle forum neni primarne urceno pro duchodce, myslim, ze mensi (a mozna i jiny) font bude pusobit kompaktnejsim dojmem a nasmeruje dalsi upravy designu toho fora.
Je to jen muj nazor. Jak je videt, nekdy opravdu neni jednoduchy rozhodnout - hlavne kdyz jdou navrhy proti sobeJamauba napsal:husty... no ja na zaklade dvou pripominek, ze je pismo male (velikost 10) jej zmenil na soucasnych 12. tak ted nevim, jestli dat kompromisnich 11
mam v tom hafo zmatek... prijde mi to strasne neprehledny... ale asi si na to zvyknu...
AcidCliq- Lvíčátko
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 10. 07. 08
Já už si zvykla!
Elishka- Rebel
Budou budou...forum vypada fajnove...
tuffghan di- Rebel